Aankoop Adviezen

Aankoop Adviezen

Moet ik aanwezig zijn bij de levering van mijn bestelling?

Nee dit is niet nodig. Voor de levering hoeft niet getekend te worden. TIP: Geef met stoepkrijt aan waar u de pakketten het liefst gelost wilt hebben.

 

Bestel op tijd

Wij bezorgen uw bestrating / tegels slechts in enkele gevallen zelf. Over het algemeen verzorgd de fabrikant de bezorging, in dit geval maakt deze zijn eigen planning. Hier hebben we weinig tot geen invloed op. Vandaar dat er moeilijk afleverdagen en -tijden zijn af te spreken we adviseren wel een voorkeurs datum aan te geven indien mogelijk kan de fabrikant hier rekening mee houden. Wèl kunnen we een uiterste afleverdag afspreken rekening houdend met de levertijd die kan variëren van 2 tot 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling (mits voorradig bij onze leveranciers).
 

Wees niet te zuinig

Als u bestrating / tegels bestelt, bestel dan enkele procenten extra. Tijdens het bestraten kan de maatvoering zo ongelukkig uitvallen dat er veel knip- of zaagverlies ontstaat, soms tot wel 5 procent van de totale bestelling. Als dat bij u gebeurt, en u hebt exact op maat besteld, dan hebt u in dat geval stenen of tegels tekort. Bij een nabestelling moeten we helaas opnieuw bezorgkosten berekenen.
 

Controleer uw bestelling

Controleer uw bestelling op breuk of manco zo gauw u het hebt ontvangen. Mocht dit onverhoopt het geval zijn, neem dan direct contact met ons op. Laat de producten zoveel mogelijk in de originele verpakking, maak foto’s en mail die naar ons. Verwerk de materialen niet, want verwerking betekent acceptatie. Wij zullen op de kortst mogelijke termijn een oplossing van het eventuele probleem voorstellen.

Bestel bij één leverancier

Als het kan, schaf dan bestratings materialen / tegels van één leverancier aan. Omdat we rechtstreeks vanaf de fabriek leveren, kunnen we geen combinaties met andere materialen maken. Bestelt u materialen van meerdere leveranciers, dan wordt de bezorging per leverancier berekend (zie de pagina bezorging), en kunt u meerdere vrachtauto’s voor de deur verwachten.
 

Meer vragen?

Blijft u met vragen zitten? Stel die vragen gewoon.
Kijk op onze contactpagina hoe u ons kunt bereiken.